Varga Milán

Több mint 10 évvel ezelőtt fejeztem be a kórházi kezeléseket. Számos műtét, kemoterápia, végül csontvelő transzplantáció is a „program” része volt. Azóta is jól érzem magam a bőrömben és teljes értékű életet élek. A kórházban és később a különféle táborokban megismert emberekkel néhány igen különleges és szoros barátság született. Ritkán gondolok a betegségemre, de soha nem hat rám nyomasztóan, nem szomorodom el.

A kerékpározás szenvedélye (amit betegségem alatt sem hanyagoltam, ha csak nem volt muszáj) azóta is rendületlenül tart. A 100km-es (megesett, hogy kicsit több is) egynapos túrák sem jelentenek problémát, de szeretnék minél több hosszabb, csomagoson részt venni. Tavaly végre sikerült Balaton-kerülésen is részt venni egy baráti társasággal.

A kerékpározás melletti „hobbi” az információs technológia ágazat. Régóta dolgozom informatikusként még folyamatban lévő egyetemi tanulmányaim mellett. Kedvenc témaköröm a virtualizációs infrastruktúra építés és üzemeltetés.

Párommal már sok szép éve, hogy jóban-rosszban együtt vagyunk. Nagyon jó „csapatot” alkotunk bármiről is legyen szó az életben.

Hőseink

Generic placeholder image

Marosi Zoltán

Generic placeholder image

Szabó Alexandra

Generic placeholder image

Varga Milán

Fő támogatóink

ACG
Taximagazin
php