Őrzők Jótétfutás - 33. Spar Budapest Maraton Fesztivál

Októberben újra adománygyűjtő Őrzők Jótétfutás. Csatlakozz te is az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez!

Fuss és gyűjts adományt 2018. október 6-7-én a 33. Spar Budapest Maraton Fesztiválon a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulási feltételeinek javításáért!

Idén egy olyan kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges gyógyszer-előkészítő boxot vásárolunk az adományokból, amelynek segítségével a nővérek a gyógyszeres infúziókat teljesen steril körülmények között tudják előállítani. A tavaszi jótékonysági futásunkon az eszköz beszerzéséhez szükséges összeg jelentős részét, több mint 2 millió forintot már összegyűjtöttek a jótékony futóink.

Most adj új célt te is a futásnak!

Ha rajtunk keresztül nevezel, közel 20% kedvezményt kapsz az aktuális nevezési díjból (Spuri Aranykártyás díj), az adománygyűjtő futóinkat pedig megajándékozzuk az Őrzők Alapítvány futópólójával is. Szívesen segítünk a nevezésben és az adománygyűjtési kampányban, valamint elvisszük a rajtcsomagokat a verseny helyszínére. A verseny előtt és után frissítéssel és családi programokkal várunk az Őrzők sátránál. Rajtunk keresztül kedvezménnyel nevezhetsz a Budapest Sportiroda további eseményeire is és segíteni tudunk abban, hogy kedvezményesen vásárolhass a Spuri Futóboltokban.

Regisztráció: itt

Adománygyűjtő kampányt az Őrzők kampányoldalán tudsz indítani.

A futással kapcsolatban aktuális információkat, híreket az „Őrzők Jótétfutók szupercsapata” Facebook csoportban vagy a www.facebook.com/orzok oldalon találhatsz.

Ha önkéntesként támogatnál bennünket, segíts a verseny helyszínén felállított Őrzők sátornál! Várjuk jelentkezésedet, csatlakozz az „Önkéntes Őrzők” Facebook csoporthoz!

Ha nem tudsz most velünk tartani, de támogatnád az Őrzők Alapítvány munkáját:

• Számlaszámunk: OTP 11709002-20065829
  • Bankkártyás adományozás: https://adjukossze.hu/kampany/1039/tamogatom
  • Telefonos adományozás: hívd a 13600-as számot, majd a hangjelzés után üsd be a 36-os kódot vagy küldd a 36-os számot SMS-ben a 13600-as telefonszámra! Egy hívással/SMS-sel 500 Ft-tal támogatod a munkánkat.

Szeretettel várunk minden jótétfutót, önkéntest, támogatót, munkatársat, családtagot és barátot!

Kapcsolat és bővebb információ:

Józsa Ágnes programszervező
agi.orzokalapitvany@gmail.com