Mit rejthet számunkra saját gyermekkorunk?

Jön az ingyenes ismeretterjesztő előadások második estéje az Őrzők Alapítvány szervezésében. Ha láttad az elsőt már biztos tudod, hogy nem érdemes kihagyni, ha pedig nem voltál ott, akkor itt az alkalom, hogy csatlakozz! Szeretettel várunk!

Folytatódik az Őrzők Alapítvány programsorozata, amin népszerű előadók ébresztenek rá minket, milyen képességek rejlenek gyermekeinkben, és osztanak meg a mindennapi életben is hasznunkra váló tudást velük kapcsolatban, és a gyerekeken keresztül saját magunkról is.

November 13-án kedden 17.30-tól gyermekkori pszichés fejlődésünk rejtelmeibe, és saját gyermekeink minél teljesebb kibontakoztatásának lehetőségeibe merülünk alá Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológussal, majd Benkő Vilmos, a Speak Akadémia alapítója, üzletember-szónok mesél majd arról, hogy miért fontos az önbizalom és az alázat párosának kialakítása a gyerekekben, és miért a nyilvános beszédet tartja az egyik legalkalmasabb eszköznek ehhez.

Az eseménysorozat célja, hogy olyan gondolatokat, ötleteket, ismereteket és történeteket osszunk meg minél többekkel, amik egyaránt hasznosak egy szervezet élén sok emberért felelős vezetőnek, de azoknak is akik “csak” egy családot próbálnak elnavigálni a világban, vagy csak érdeklődnek a téma iránt.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, erre a linkre kattintva regisztrálj az eseményre, illetve jelöld vissza az eseményt a Facebookon is ezen a linken!

A megosztásokat köszönjük!