1,5 millió forint a Tűzoltó utcai Gyermekklinika családi lakásának felújítására

A Fiatal Családosok Klubja kezdeményezésére, november 26-án közel 50, a legnagyobb hazai családokat segítő civil szervezetek fogtak össze, hogy az Őrzők Alapítványon keresztül támogassák a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás gyermekeinek gyógyulását. A Családszervezetek I. Jótékonysági Vásárához több neves közéleti személyiség, valamint Herczeg Anita a köztársasági elnök felesége is csatlakozott.

A teltházas jótékonysági vásáron, melynek a Várkert Bazár adott helyszínt kizárólag kézzel készített termékeket, süteményeket, lekvárokat, adventi koszorúkat, gyertyákat és kézműves ajándékokat lehetett vásárolni.

A minden várakozást felülmúló délelőtti vásáron 1,5 millió forintot sikerült összegyűjteni, melyet az Őrzők Alapítvány az egyik családi lakásának felújítására fordít.