a

Őrzők Jótétfutás - 32. Wizz Air Budapest Félmaraton

Hagyományunkhoz híven ismét kint leszünk a Wizz Air Budapest Félmaratonon. A cél változatlan, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis hőseiért és a Klinika baba-mama szobáinak felújításáért futnak nagyköveteink. Az Őrzők Alapítvány lelkesedése és elhivatottsága változatlan. A helyszín változatlan, a Városligetből indul a várost átszelő félmaraton. Az értünk futók létszáma viszont egyre bővül. Gyere, és csatlakozz Te is nagyköveteinkhez!

Részletek

1 815 500 forint gyűlt össze a Meseaukción

Az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa idén, első alkalommal rendezte meg a gyermekkönyv-illusztrátorok munkáinak jótékonysági árverezését. A rendhagyó aukcióval az Alapítvány célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt beteg, daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulásának támogatása. A kezdeményezésre 33 illusztrátor 90 db eredeti alkotása érkezett be, melyek között tustollal készített grafikák, giclée, akvarell és digitális nyomatok is megtalálhatóak voltak.

Részletek

Meseaukció - Jótékonysági árverés a beteg gyermekekért

Az Őrzők Alapítvány idén, első alkalommal rendezi meg a gyermekkönyv-illusztrátorok munkáinak jótékonysági árverezését. A rendhagyó aukcióval az Őrzők Alapítvány célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt beteg, daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulásának támogatása. A kezdeményezésre 32 illusztrátor 87 db eredeti alkotása érkezett be, melyek között tustollal készített grafikák, giclée, akvarell és digitális nyomatok is megtalálhatóak.

Részletek

Adója 1%-val támogassa a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását!

Segítség, amely célba ér!

Részletek

Őrzők Jótétfutás 32. Telekom Vivicittá városvédő futáson

 

Részletek

Vedd a szárnyaid alá az Őrzők Alapítványt!

Ajándékozz gyógyulást! Az Őrzők Alapítvány idén is adománygyűjtő akciót szervez az adventi időszakban a Tűzoltó utcai Gyermekklinika beteg gyermekeinek gyógyulásáért!

Részletek

A KisMackó Alapítvány támogatja az Őrzők munkáját

A Klinikánkon folyó gyógyítómunka fontos segítője az Őrzők Alapítvány, melynek támogatói köre a KisMackó Alapítvánnyal bővült. Az alapítvány első hivatalos akcióját Klinikánkon valósítja meg. Fejérdy Zsófiával, a KisMackó Alapítvány ötletgazdájával beszélgettünk.

Részletek

A GYERMEKKORI NEUROBLASTOMA LEGÚJABB KEZELÉSE

A gyermekkori neuroblastoma egyike a legalacsonyabb gyógyulási aránnyal járó gyermekkori daganatoknak. Nemzetközi erőfeszítések történnek a jelenleginél eredményesebb kezelés érdekében. A legújabb, s ígéretesnek látszó kezelés, illetve az ehhez szükséges gyógyszer csak azoknak hozzáférhető, akik részt vesznek e nemzetközi tanulmányban.

Részletek

1,5 millió forint a Tűzoltó utcai Gyermekklinika családi lakásának felújítására

A Fiatal Családosok Klubja kezdeményezésére, november 26-án közel 50, a legnagyobb hazai családokat segítő civil szervezetek fogtak össze, hogy az Őrzők Alapítványon keresztül támogassák a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás gyermekeinek gyógyulását. A Családszervezetek I. Jótékonysági Vásárához több neves közéleti személyiség, valamint Herczeg Anita a köztársasági elnök felesége is csatlakozott.

Részletek

Őrzők Jótétfutás a 31. WIZZ AIR Budapest Félmaratonon

Hagyományunkhoz híven ismét kint leszünk a Wizz Air Budapest Félmaratonon. A cél változatlan, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis hőseiért és a Klinika fejlesztéséért futnak nagyköveteink.  Az Őrzők Alapítvány lelkesedése és elhivatottsága változatlan. A helyszín változatlan, a Városligetből indul a várost átszelő félmaraton. Az értünk futók létszáma viszont egyre bővül. Gyere, és csatlakozz Te is nagyköveteinkhez!

Részletek

31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

Nagy örömmel számolunk be a 31. Telekom Vivicittá Városvédő futásról, melyen 31 futónagykövetünk vett részt idén. 17-en gyűjtöttek még adományt is futásukkal, köztük két csapat is, a Runners Anatomy és a Hosszúlépés társasága.

Részletek

Álláslehetőségek

Álláslehetőségeket kínálunk, több pozÍcióba keressük munkatársainkat.

Részletek

Az Őrzők Alapítvány komplex feladatkörre keres munkatársat

Az Őrzők Alapítvány komplex feladatkörre (marketing-kommunikációs feladatok elvégzése és önkéntes program lebonyolítása) keres munkatársat összesen heti 20 órában:

Részletek

"Hepilend - rehabilitációs tábor Tihanyban” - az Őrzők Alapítvány támogatásával

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika a Játszóház Alapítványon keresztül idén negyedszerre rendezi meg a Hepilend nyári táborát a daganatos betegségből gyógyult gyermekek részére

Részletek

"Karácsony a családban" rajzpályázat

Karácsony a családban témában rajzpályázatot hirdet az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt óvodás, alsó- és felsőtagozatos gyerek számára! A pályázatra szabadon választott technikával lehet nevezni. A beérkezett rajzokból január közepéig kiállítás nyílik a Klinika ambulanciáján. A legsikeresebb alkotók értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak Rofusz Kinga illusztrátor, valamint a Cerkabella Kiadó jóvoltából.

Részletek

Jótékonysági Zongoraest a Tűzoltó utcai Gyermekklinikáért

Az Opera és az Őrzők Alapítvány idén ötödik alkalommal rendezte meg a Zongoraáriák című jótékonysági estet azzal a céllal, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulási esélyeit a közösség összefogásának erejével is javíthassák.

Részletek

Adományozás

Támogassa az Őrzőket adományával egyszerűen és átláthatóan! Kattintson és a következő oldalon adja meg az adatait!
További lehetőségek